Trenerska ekipa

Antonio Golovrški

Tel: 040 588 346
e-mail: toni.golovrski@gmail.com

Opis je v nastajanju. 🙂

Petra Potočar

Sem Petra Potočar, študentka ekonomije. S prvimi plesnimi koraki sem se srečala pri treh letih v Plesni šoli Urška pod vodstvom plesnega učitelja Borisa Janičijeviča. Od takrat je ples moja ljubezen, strast in veselje. Nekaj časa sem vzporedno s plesom trenirala tudi balet in tako osvojila osnove, ki jih potrebuje vsak plesalec. Leta 2008 sem začela resno trenirati in tekmovati v latinsko-ameriških in standardnih plesih s soplesalcem Matejem Zupančičem v Plesnem klubu Novo mesto. Trenirala sva v Novem mestu, kasneje pa tudi v Ljubljani s svetovno priznanimi trenerji. Z Matejem sva se udeleževala državnih in mednarodnih tekmovanj. Bila sva člana slovenske plesne reprezentance in se redno uvrščala v finala državnih tekmovanj. Po šestih letih plesanja sva zaključila najino skupno plesno pot. Od leta 2014 dalje plešem hip hop v Plesnem studiu Novo mesto. Spoznala sem novo plesno zvrst, ki mi odpira nov pogled na ples. Različne zvrsti in stili plesa nam omogočajo raznolikost in naredijo vsakega plesalca posebnega in drugačnega. Pri šestnajstih letih sem začela s poučevanjem otrok, bodočih plesalcev. Delo mi nudi veliko veselja, saj rada delam z ljudmi, predvsem z otroki, hkrati pa mi predstavlja tudi precejšen izziv. V prihodnje bi rada še naprej delila svoje plesno znanje in med otroke širila ljubezen do plesa.

Jasna Potočar

Sem Jasna Potočar, dijakinja splošne gimnazije Novo mesto. Imam 17 let in obiskujem 3. letnik. Sem nekdanja plesalka standardnih in latinsko ameriških plesov. Plesati sem začela pri 8 letih v Plesnem klubu Novo mesto, kjer sta bila moja trenerja Staša Berkopec in Rodion Khromow. Trenirala sem tudi gimnastiko in balet, a me je športna pot kmalu zanesla v ples.

Pri 13. letih sem s plesom nadaljevala v Kočevju, v Plesnem klubu Jasmin, kjer naju je s soplesalcem Patrikom Klunom treniral Alexej Rubstov. Januarja 2015 sva v standardnih plesih osvojila naslov državnega podprvaka, marca pa naslov državnega prvaka v latinsko-ameriških plesih. Udeležila sva se tudi dveh svetovnih prvenstev v Romuniji in Moldaviji. Z zaključkom osnovne šole in menjavo plesalca sem začela s treningi v Ljubljani v Plesnem centru Feniks. Glavni trener za standardne plese je bil Blaž Pocajt, za latinsko-ameriške pa Vedran Čelić.

S soplesalcem Nalom Lakićem sva v kategoriji starejših mladincev v začetku leta 2018 osvojila 2. mesto na državnem prvenstvu v standardnih plesih, v latinsko-ameriških pa 3. mesto. Udeležila sva se tudi veliko tekmovanj v tujini, kjer so najini najboljši dosežki 4. mesto na mednarodnem tekmovanju v Bariju v Italiji, 6. mestu v Brescii, 8. mestu v Beogradu v številčno močni mednarodni konkurenci plesnih parov. Udeležila sva se dveh svetovnih prvenstev v Romuniji in Latviji. Za vrhunski dosežek štejeva 44. mesto v latinsko-ameriških plesih v Latviji, Riga. Na zadnji skupni tekmi sva osvojila stopničke, in sicer 3. mesto v konkurenci Under 21 v latinsko-ameriških plesih v Skopju, Makedonija.

Plesno kariero sem zaključila pred kratkim, saj se želim bolj posvetiti šoli in nadaljnjemu učenju plesa. Začela sem že z plesnimi delavnicami za otroke v vrtcu, želim pa svoje plesno znanje prenesti tudi na starejše plesalce, tekmovalce.

Sem zelo komunikativna, prijazna in odločna oseba, z občutkom za učenje in si želim delati z ljudmi pri poučevanju plesa.

Ameli Kulovec Ulčnik

Sem Ameli Kulovec Ulčnik, dijakinja Gimnazije Novo mesto. Glasba je del mene že več kot polovico mojega življenja. Z vpisom v glasbeno šolo me je spremljala vsak dan in tako sem dobila tudi željo da bi rada znala plesati. Pred štirimi leti sem se prvič srečala s standardnimi in latinsko-ameriškimi plesi. Prvo leto sem hodila na plesne vaje v Straži bolj za zabavo, naslednje leto pa sem se priključila športnim plesom v Novem mestu. Tam sem do zdaj na treninge hodila že tri leta. V letu 2018/19 sem se preizkusila tudi v poučevanju mlajših otrok. Še naprej bi rada otrokom delila svoje znanje in veselje do plesa.

Nina Suljić

Svojo plesno pot začenjam prav tu, v Plesnem klubu Novo mesto. Moja ljubezen do glasbe in umetnosti se je začela že v zgodnjem otroštvu, ko sem že kot deklica v prvem razredu stopila na oder in odpela pesem. Kasneje me je pot vodila do večjih in pogostejših izkušenj na odru. Ukvarjam se s petjem, svojim odrskim nastopom pa pogosto dodajam še lastno spremljavo na klavirju. Leta 2017 sem končala nižjo glasbeno šolo klavirja v Trebnjem. Trikrat sem sodelovala na Slovenski glasbeni olimpijadi in se dvakrat vrnila s srebrnim priznanjem. Kasneje sem začela poučevati klavir. Leta 2016 sem se pridružila dekliškemu pevskem zboru Deorina iz Kočevja, s katerim smo se udeležile raznoraznih tekmovanj v Sloveniji in Evropi.

Delo z otroci me od nekdaj veseli, prvič pa sem sodelovala z najmlajšimi skupinami že v osnovni šoli, ko sem kot korepetitorka z njimi sodelovala na pevskih revijah. V letošnjem letu pa sem se odločila spopasti se z novim izzivom – z učenjem plesa. Ker sem v plesu nova, tudi sama pa se zelo rada gibam ob glasbi, vem, da bom lahko kot učiteljica plesa v svoje delo vložila ogromno energije, z mlajšimi pa ustvarjala nepozabno in pomembno izkušnjo.